هبة عبد العزيز ردًا على سؤال “تعملي دور رقاصة؟”: بلاش قلة أدب

حلت الفنانة هبة عبد العزيز، ضيفة في حلقة أمس الأربعاء، من برنامج “أنا سعيد” الذي يقدمه الإعلامي سعيد جميل، ويعرض عبر قناة “القاهرة والناس”.

وردًا على سؤال مقدم البرنامج الذي قال فيه: “لو طلبوا مني أعمل دور رقاصة؟ أندمهم على طلبهم لإني هرقص كوميدي؟ ولّا أرفض الدور وأسيح لهم إن الفيلم مش حلو؟ ولّا أنا ممكن أرقص في سياق الدراما؟ ولّا بلاش قلة أدب يا سعيد؟”، لتجيب هبة عبد العزيز، مازحة: “أنا شايفة بلاش قلة أدب يا سعيد”.

وأضافت: “بس استني عايزة أحكيلك موقف كوميدي على موضوع الرقص ده.. كانوا في مصر عاملين في مسابقة في لبنان فأنا كنت مقدمة فيها فرايحة أقابل لجنة التحكيم كانوا في أوتيل كده وبعدين دخلت على ناس تانية لجنة تحكيم تانية لمسابقة تانية بتاعت رقص فأنا فجأة لقيت نفسي جوه عندهم وبيقولولي أرقصي.. أرقصي!”.

وتابعت: هما كانوا عاملين لجنة التحكيم الاتنين بس كل واحد في مكان.. كان في مسابقات رقص فأنا دخلت على لجنة التحكيم بتاعت الرقص وفي بنات داخلة تلبس بدل الرقص وأنا بقى في وسط الصالة كده نحضرلك إيه وهتلبسي إيه قولتلهم لأ أنا جيت غلط أنا آسفة.. أنا أتفه من كده يا فندم”.

الجدير بالذكر أن آخر أعمال الفنانة هبة عبد العزيز، مسلسل “الآنسة فرح ج5” الذي عرض في مايو الماضي.

“الآنسة فرح” بطولة: أسماء أبو اليزيد، ورانيا يوسف، وأحمد مجدي، ومريم الخشت، ومحمد الكيلاني، وهبة عبد العزيز، وتامر فرج، وعارفة عبد الرسول، وجيلان علاء، من إخراج: وائل فرج.


قد يهمك:

عن الكاتب:

تليجرام فيسبوك الاتصال بنا من نحن الخصوصية فريق العمل حقوق الملكية EN

جميع المحتويات المنشورة على موقع نجوم مصرية تمثل آراء المؤلفين فقط ولا تعكس بأي شكل من الأشكال آراء شركة نجوم مصرية® لإدارة المحتوى الإلكتروني، يجوز إعادة إنتاج هذه المواد أو نشرها أو توزيعها أو ترجمتها شرط الإشارة المرجعية، بموجب رخصة المشاع الإبداعي 4.0 الدولية. حقوق النشر © 2009-2025 لشركة نجوم مصرية®،جميع الحقوق محفوظة.