إسعاد يونس عن علاقة هشام جمال وليلى أحمد زاهر: كنت فاقسة كل حاجة وعاملة نفسي مش عارفة

حل الفنان والمنتج هشام جمال، ضيفًا على الفنانة والإعلامية الكبيرة إسعاد يونس، في أحدث حلقات برنامجها “صاحبة السعادة” الذي يعرض عبر قناة “dmc” برفقة خطيبته الفنانة الشابة ليلى أحمد زاهر.

إسعاد يونس عن علاقة هشام جمال وليلى أحمد زاهر: كنت فاقسة كل حاجة وعاملة نفسي مش عارفة

وتحدثت إسعاد، عن ضيفها خلال الحلقة قائلة: “فيه ناس كانت فاكرة إن هشام جمال ابني فعلًا.. وهو طلع قبل كده وقال إنه ابني الروحي.. وأنا كنت فاقسة كل حاجة وهو بيعمل شغل مع ليلى زاهر اللي هتكون مرات ابني مستقبلًا.. ولما كنت أسألهم انتوا مرتبطين يقولوا لي لأ إحنا زملا.. وأنا كنت بعمل نفسي مش عارفة حاجة”.

وتحدث هشام جمال عن علاقته بليلى أحمد زاهر، قائلًا: “كانت حطاني في الفريند زون فترة طويلة وكانت طول الوقت بتقول أخويا.. وأنا كنت بعاملها على إنها زميلتي في الشغل.. بنت صاحبي وحبيبي أحمد زاهر.. فكنت شايفها بنظرة معينة ما كانش فيها مشاعر”.

وأضاف: “وقت تصوير مسلسل (في بيتنا روبوت) كنت متحمل مسئولية ليلى إنها بنوتة صغيرة لسه في الشغلانة وعندي من الخبرة اللي يخليني أقول إن البنت دي عايزة حد ياخد باله منها ومحدش يشغلها في حاجة مش كويسة”.


قد يهمك:

عن الكاتب:

تليجرام فيسبوك الاتصال بنا من نحن الخصوصية فريق العمل حقوق الملكية EN

جميع المحتويات المنشورة على موقع نجوم مصرية تمثل آراء المؤلفين فقط ولا تعكس بأي شكل من الأشكال آراء شركة نجوم مصرية® لإدارة المحتوى الإلكتروني، يجوز إعادة إنتاج هذه المواد أو نشرها أو توزيعها أو ترجمتها شرط الإشارة المرجعية، بموجب رخصة المشاع الإبداعي 4.0 الدولية. حقوق النشر © 2009-2025 لشركة نجوم مصرية®،جميع الحقوق محفوظة.